
Картопляний салат із каперсами та петрушкою
Деякі салати бувають настільки поживними, що їх можна подавати як повноцінну страву. Наприклад, якщо ви не хочете переїдати, то ви цілком можете перекусити таким салатом із картоплі і каперсів. До слова, цей салат не тільки поживний, але і досить простий і корисний. Адже дістати картоплю і каперси зараз не проблема, а от що стосується користі інгредієнтів, то тут можна сказати кілька слів. Каперси, наприклад, низькокалорійні, в них міститься вітамін Р. У Древній Греції плоди каперсів навіть вважалися афродизіаками. Не знаємо, як щодо впливу на протилежну стать, але те, що салат із каперсами буде вам до смаку, це ми можемо гарантувати!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
30 мл.
Iberica Capers 250g
20 г.
Parsley 70g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Покласти її в миску.
02
Петрушку помити, просушити і подрібнити. Додати до картоплі оцет, сіль, перець, каперси, петрушку, олію. Добре все перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores