Картопляні котлети з молочно-грибним соусом - Image

Картопляні котлети з молочно-грибним соусом

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Точно, багато існує страв із картоплі. Але от чи чули ви про картопляні котлети? Думаємо, щось новеньке вам у сімейній книзі рецептів не завадить. Котлети з картоплі виходять дуже м'які та ніжні на смак. Чимось, навіть, нагадують зрази. Але що в цій страві ще важливо, так це соус з грибами і молоком. Запашні гриби упереміш з молоком - це дуже смачний насичений соус, який буде дуже доречним до картопляних котлет. Адже відомо, що картопля сама по собі досить суха. Загалом, в цій страві все доповнює один одного. Ви можете також прикрасити котлетки зеленню або листям салату. Подавайте котлети теплими. Ваші рідні точно оцінять нову страву на вечерею.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

1 кг.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

400 г.

Homemade Butter

50 г.

Onion

80 г.

Salt Egypt

за смаком

Top Grade Wheat Flour

40 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

400 мл.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Печериці помити і нарізати кубиками.

02

На сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю. Через кілька хвилин додати ¾ печериць. До пюре додати вершкове масло, яйце, 20 г. борошна, сіль. Перемішати все до однорідної консистенції.

03

З картопляного тіста зліпити котлети і обсмажити з кожного боку по кілька хвилин до золотистої скоринки. Печериці (1/4) обсмажити на вершковому маслі. Влити в сковороду молоко, підігріти. Потім додати по ложці борошна, відразу ж перемішуючи. Готувати соус до загусання. Подавати котлети із соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min