Сливовий крем - Image

Сливовий крем

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Нижче представлений рецепт універсального десерту «на всі випадки життя» – сливового крему. Чим зумовлена ​​така універсальність? Тим, що його можна використовувати в безлічі страв. Сливовий крем можна подати як окремий десерт, прикрасивши листочком м'яти і свіжими сливами. Він може виступити в ролі соусу для будь-якого фруктового салату. Сливовий крем ідеально підійде для прошарку торта або ж для прикраси фруктових пирогів, кексів, печива ... А ще кожен раз цей крем можна готувати по-новому. До нього не зайвим буде додати мускатний горіх або корицю, ваніль або гвоздику, трохи мигдалю або фісташок.

Ingredients

Сливи

750 г

Сік яблучний

100 мл

Лимон

1 шт.

Цукор

40 г

Яйце куряче

3 шт.

Вершки

250 мл

М'ята

50 г

Preparation steps

01

Сливи помити, нарізати на половинки і видалити кісточки. Нарізати сливи дрібними кубиками, покласти в каструлю і додати до них яблучний сік. Варити сливи на невеликому вогні близько 20 хвилин, а потім подрібнити блендером або протерти через сито.

02

Додати до пюре зі слив лимонний сік і цедру лимона, перемішати і нагріти. Яйця з цукром збити міксером до стану піни. Додати до яєць гаряче пюре і ще раз добре збити. Поставити на вогонь і довести до кипіння, потім відразу вимкнути вогонь. Готовий крем охолодити (він повинен трохи загуснути).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Сливовий крем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua