Німецький салат з картоплею - Image

Німецький салат з картоплею

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.

Ingredients

Картопля

2 шт.

Сосиска

1 шт.

Огірки мариновані (невеликі)

3 шт.

Каперси

2 ч. л.

Зелена цибуля

2 пера

Майонез

2 ст. л.

Вершки 33%

1,5 ст. л.

Гірчиця діжонська

1,5 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю відварити в мундирі.

02

Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.

03

Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.

04

Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.

05

Цибулю дрібно порізати.

06

Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min