
М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
White Onion
150 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
5 ст. л.
Iberica Capers 250g
3 ст. л.
Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g
за смаком
Bay Leaf
4 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
за смаком
Preparation steps
01
Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.
02
Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.
03
Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.
04
Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)