Лобіо - Image

Лобіо

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Лобіо до нас прийшло з Грузії. Як і всі страви цієї кухні, воно відрізняється великою кількістю прянощів. Але це тільки робить страву більш смачною і навіть особливою. Лобіо можна робити з різної квасолі: як молодої, так і вже достиглої, червонох. Також лобіо в Грузії - це загальна назва квасолі (мабуть, від цього і пішла назва страви). І хоч у цій страві немає м'яса (як зазвичай буває в грузинській кухні), але як багато тут різних овочів і трав! Вони так чудово наповнюють страву, що її цілком можна приймати як самостійну. До того ж квасоля дуже ситна, і робить такою всю страву. Тож якщо вам грузинська кухня до душі, тоді ще один рецепт летить у вашу записну книжку.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Nasinnia Ukrainy Autumn Giant Leek Seeds 1g

1 шт.

Kapia Red Sweet Pepper

1 шт.

Carrots

1 шт.

Shelled Walnut

50 г.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Salvest Ketchup 530g

3 ст. л.

Bay Leaf

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Red Pepper

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю замочити у воді на ніч. Промити і варити з лавровим листом 1,5 год. Воду злити. Лук і перець нарізати кубиками, моркву – соломкою.

02

Обсмажити цибулю і моркву в розігрітому маслі 4 хв. Додати перець, кетчуп і всі прянощі, готувати 5 хв. Горіхи розтовкти в ступці, додати до овочів, перемішати.

03

До овочів додати квасолю, кінзу і подрібнений часник. Прогріти 4 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Хінкалі з бараниною та свининою

Хінкалі з бараниною та свининою

4

1 h