Угорський яєчний паштет - Image

Угорський яєчний паштет

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Угорщина дуже цікава країна. Угорська кухня, відрізняється великою різноманітністю страв. А фантазія приготування страв просто вражає. Угорські страви дивують своєю ситністю та використанням різноманітних приправ. Як і кожна кухня світу угорська має свої особливості. Страви угорської кухні дуже популярні за її межами. Ось і сьогодні ми представляємо вашій увазі одну із страв угорської кухні. Це страва під назвою угорський яєчний паштет. Основу страви складають яйця і волоські горіхи. Вони у своєму поєднанні і дають той грандіозний смак, який доповнюється часником і спеціями. Цей паштет може стати для вас прекрасною закускою. Приємного апетиту!

Ingredients

Яйця

4 шт.

Цибуля ріпчаста

200 г.

Волоські горіхи

50 г.

Часник

3 зубчики

Вершкове масло

2 ст. л.

Соняшникова олія

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.

02

Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.

03

Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.

04

Яйця очистити і порізати довільними шматочками.

05

Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.

06

Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.

07

Краще подавати паштет на шматочках хліба.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min

Угорський яєчний паштет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua