
Салат з оселедця з овочами та яблуком
Легендарний «оселедець під шубою» не єдиний, на щастя, варіант вдалого використання цієї смачної рибки. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, він відмінно відчуває себе в компанії будь-яких овочів. Тому рецептів з його участю величезна безліч. Зверніть увагу на пропонований салатик. Його пікантність полягає в неординарному союзі ситного оселедця і кисло-солодких яблучок. Не поєднувана на перший погляд комбінація є дуже гармонійною і служить наочним прикладом того, як зі звичайних продуктів може вийти не стільки буденна, скільки оригінальна страва. Ситний і поживний, легкий і свіжий салатик одночасно, який урізноманітнить Ваше сімейне меню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga in oil smoked herring 170g
300 г.
Pickled Cucumbers
150 г.
Beetroot
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Johnprince Apple 70+
120 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Оселедець (філе) нарізати скибочками. Огірки нарізати кубиками або скибочками.
02
Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores