
Грибний паштет з рікотою
Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
1,5 ст. л.
Rosemary
1 стебло
Garlic
0,5 шт.
Kaiseki Soy Sauce 1l
2 ч. л.
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
1 ст. л.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
4,5 ст. л.
Preparation steps
01
Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.
02
Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.
03
Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)