
Яловичина «Веллінгтон» із беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Beef Fillet
400 г.
Oyster Mushrooms
400 г.
Chilled Bacon
200 г.
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Rud Leaf Frozen Dough
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до температури 200°C. М'ясо натерти сіллю і перцем.
02
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити м'ясо з обох сторін по 1,5 хвилини з кожної. Зняти з вогню, змастити м'ясо гірчицею. Остудити.
03
Гриби нарізати, посолити і поперчити за смаком, подрібнити за допомогою блендера.
04
Викласти грибне пюре на розігріту сковороду, випарувати рідину.
05
Застелити поверхню столу харчовою плівкою, викласти на плівку скибочки бекону, так щоб кожна наступна трохи накривала попередню. Зверху розподілити по бекону грибну суміш.
06
У центр викласти м'ясо, загорнути в рулет. Зав'язати кінці плівки. Покласти в холодильник на 15 хвилин.
07
Тісто розкачати в квадрат, змастити жовтком краї і середину. Дістати рулет із холодильника, викласти посередині квадрата із тіста. Загорнути тістом м'ясо, защипнути краї. Змастити зверху жовтком, випікати в духовці 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)