Гарячий мексиканський сидр - Image

Гарячий мексиканський сидр

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.

Ingredients for the recipe

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l
53.90 - 79.10

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l

1 l

Ingredients

Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l

500 мл.

Salt Egypt

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1,5 ст. л.

Ouroboros Tequila 38% 0.7l

135 мл.

Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.

03

При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min