
Ферганський плов
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
1 кг.
Chilled Lamb Neck on Bone Steak
1 кг.
Lard
400 г.
Metro Chef Coarse Sea Salt 1kg
2 ст. л.
Garlic
16 шт.
Carrots
1 кг.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Red Chili Pepper
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Висипати рис в миску, додати велику сіль, залити 2 л. води, рис повинен настоятися протягом 30 хвилин.
02
Баранину очистити від прожилок, плівок і жиру. Зняти м'ясо з кістки. Кістку нарубати середніми шматками, м'ясо нарізати кубиками розміром в 3 см.
03
Моркву нарізати товстою соломкою, у всю довжину, товщиною 3-4 мм. Цибулю нарізати середніми півкільцями.
04
Сало нарізати на кубики, розміром як м'ясо. Поставити казан на вогонь, розігріти, висипати сало в казан. Вогонь повинен бути середнім. Коли жир весь витопиться, витягнути шкварки.
05
Збільшити вогонь, висипати кістки, обсмажити до коричневої скоринки, потім додати цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Додати м'ясо. Через 5 хвилин перемішати м'ясо з жиром і кістками з цибулею. Всипати кумин. Всипати моркву, смажити до м'якості.
06
Залити в казан воду так, щоб вона покрила всі інгредієнти. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь до середнього. Додати в отриманий зірвак часник цілими зубчиками. Тушкувати 30 хвилин.
07
Промити заздалегідь замочений у воді рис. Витягнути із казана кістки. Довести зірвак до сильного кипіння, викласти поверх м'яса рис. Долити окропу так, щоб вода покривала рис на 1 см вище. За кілька хвилин до кінця приготування, додати перець чилі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)