
Капустяні конвертики з сиром і шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
70 г.
Argal York Sandwich Ham
6 шматочків
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
4 ст. л.
Sesame
2 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаклм
Preparation steps
01
Капустяне листя промити під водою і відварити в підсоленій воді.
02
Після чого листя остудити і зрізати потовщення на них.
03
Сир натерти на середній тертці, бекон порізати тоненькими брусочками, часник очистити і дрібно нарізати.
04
Для начинки змішати тертий сир, шинку, часник і майонез.
05
На капустяні листи викласти начинку і згорнути їх конвертиками.
06
Конвертики обваляти спочатку в борошні, а потім у збитих яйцях.
07
Після чого конвертики обваляти в суміші з панірувальних сухарів і кунжуту і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)