
Соус із журавлини
Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати чудовий журавлинний соус. Такий соус чудово підійде до запеченого м'яса і до м'яса будь-якої птиці - це може бути качка, гусак, курка, індичка, перепела. Дивно, але саме журавлинний соус здатний додати нерозкриті ноти стравам з птиці. Цікавим залишається той факт, що на День Подяки американці з'їдають п'яту частину всієї журавлини, яку вживають за рік. Адже, це й не дивно, так як індичку подають виключно і завжди з журавлинним соусом. Такий соус неймовірно швидко і дуже легко готувати. А в підсумку ви отримаєте смачну ароматну і прекрасну підливу до м'яса, мало того ще й дуже корисну. Тому що журавлина містить дуже багато корисних речовин, мікроелементів і вітамінів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Cranberries 200g
350 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Orange
1 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Akvulya Still Water 2l
70 мл.
Preparation steps
01
Апельсин розрізати навпіл і вичавити з нього сік.
02
У каструлю висипати журавлину, цукор, влити апельсиновий сік, коньяк і 70 мл. води.
03
Каструлю поставити на повільний вогонь на 15 хвилин.
04
Можна додати трохи лимонного соку, якщо смак соусу буде солодкуватий.
05
Відварити ще трохи часу і зняти з вогню, дати охолонути. Коли соус охолоне, прибрати в холодильник.
06
Подавати такий соус найкраще до запеченого м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)