
Шоколадний мус на манній крупі
Такий простий і непримітний продукт, як манна крупа, зварена на молоці, виявляється цілком може стати основою для приготування десерту. Ви не помилилися: запропонований шоколадний мус із манки, але про це знатимете тільки Ви. Чарівним чином молочна манна каша з допомогою блендера перетвориться на мус. А в ролі чарівника Ви і, звичайно, шоколад. За своїми смаковими уподобаннями зробіть вибір між молочним і чорним шоколадом. Кількість цукру можна варіювати. Ці холодні ласощі, без сумніву, сподобаються і дорослим, і дітям. І нехай цей десерт не претендує на роль святкового, для повсякденного столу це відмінна ідея. Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Milka Milk Chicolate 90g
100 г.
Packaged Semolina
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Preparation steps
01
Довести молоко до кипіння.
02
Додати шоколад, щоб він розчинився.
03
У кипляче молоко тонкою цівкою додати манну крупу.
04
Слідом додати цукор і ванільний цукор. Варити на невеликому вогні до загустіння (приблизно 5-7 хвилин).
05
Масу охолодити, додати масло.
06
Добре збити блендером.
07
Розкласти мус у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)