
Курка по-японськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
150 г.
Kaiseki Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо зі стегенець порізати великими шматочками.
02
Цибулю порізати півкільцями.
03
Петрушку дрібно порізати.
04
На сковороду налити соєвий соус, додати дві ложки води, цукор, дрібку солі, довести до кипіння.
05
Додати цибулю, смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.
06
Додати шматочки курки, перемішати з цибулею. Готувати по 5 хвилин на середньому вогні з двох сторін.
07
Посипати петрушкою.
08
Яйце з дрібкою солі збити виделкою. Рівномірно влити яйце на шматочки курки. Готувати пару хвилин, поки не схопиться яйце.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)