
Млинці дріжджові "Мереживні"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1000 г.
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
11 г.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Homemade Butter
50-70 г.
Preparation steps
01
Підігріти молоко. У 0,25 склянки теплого молока розвести дріжджі, додати 1 чайну ложку цукру і дрібку солі. Поставити опару в тепле місце, щоб "підійшла".
02
Яйця збити з цукром. Додати дріжджі. Добре перемішати. Додати тепле молоко. Потім всипати борошно і добре збити міксером або вінчиком так, щоб тісто вийшло без грудочок. Додати рослинну олію і ще раз добре перемішати. Накрити тісто і поставити в тепле місце.
03
Тісто має підійти 3-4 рази (2-3 години). Підійшло - перемішати, підійшло - перемішати. Останній раз перемішати і відразу почати випікати млинці.
04
Розігріти сковорідку. Перший раз змастити шматочком сала. Ополоником налити в центр сковорідки тісто і, злегка повертаючи сковорідку, розлити тісто по всій поверхні. Випікати на середньому вогні близько 1 хвилини. Потім перевернути млинець на іншу сторону. Випікати так само. Готові млинці, поки вони ще гарячі, змащувати вершковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)