
Англійський вишневий чай
Фруктовий чай - це завжди смачно, насичено і свіжо. Чай із фруктів легко втамовує спрагу в спекотний день, зігріває, якщо ви змерзли взимку або восени і підсилює імунітет, якщо ви захворіли. Вишневий чай має темно-червоний колір. Але це далеко не всі його принади. Його смак з легкою кислинкою сподобається всім, хто не любить дуже різкий чай. Вишня, як відомо, хороший борець з анемією, вона допомагає виводити з організму азотисті шлаки.
Ingredients
Вишня (свіжа або заморожена)
200 г.
Свіжа м'ята (за бажанням)
2 гілочки
М'ятний чай
2 пакетики
Мелений імбир
дрібка
Гвоздика
4 розетки
Кориця
1/2 ч.л.
Мед або цукор
за смаком
Чорний шоколад (за бажанням)
50 г.
Preparation steps
01
Якщо використовується свіжа вишня - промити її і видалити кісточки. Заморожену вишню злегка разморозити.
02
У невелику каструльку покласти вишню, пакетики м'ятного чаю, листочки м'яти і спеції.
03
Влити 2 склянки холодної води.
04
На середньому вогні довести воду майже до кипіння (але не кип'ятити!).
05
Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити ще приблизно на 3-5 хвилин, щоб відвар настоявся.
06
Розлити напій по склянках або чашках разом із вишнями. Підсолодити за смаком.
07
Якщо подавати чай холодним, дати йому трохи охолонути і покласти в кожну склянку кубики льоду. Гарячий чай добре подавати, посипавши його зверху густим шаром натертого на дрібній терці чорного шоколаду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores