
Запіканка з яблуками і хрусткою скоринкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
6 ст. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
за смаком
Homemade Butter
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Nash Sik Apple Juice 0.95l
50 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C.
02
Змішати борошно, розпушувач, сіль, цукор (3 ст. л.), ваніль, додати масло і добре розім'яти виделкою до крихтообразного стану. Влити молоко (100 мл.) і сік, замісити тісто.
03
Розкачати тісто в пласт до 1 см. товщиною.
04
Зверху посипати корицею, цукром (3 ст. л.), Розкласти потерті на крупну тертку яблука, і цедру лимона, скропити все лимонним соком.
05
Загорнути тісто в рулет, і розрізати його на порції приблизно по 3 см. шириною.
06
Форму для випічки змастити вершковим маслом, розкласти заготовки. Побризкати зверху молоком (приблизно 50 мл.) і цукром.
07
Поставити в духовку і запікати до рум'яної скоринки приблизно 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)