Полунично-вершковий бісквітний пиріг - Image

Полунично-вершковий бісквітний пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Надзвичайний полуничний пиріг, наче казковий замок, принесе захоплення вам та вашим рідним. Кожен шедевр потребує свого часу - займіться цим витвором вже сьогодні і ви ні в якому випадку не пожалкуєте. Адже, як можна не насолоджуватись дивовижним смаком свіженьких вершків, які, ніби білосніжні хмаринки, ваблять своєю загадковістю. А використання фруктів у вигляді полуниці та апельсина надасть невибагливого аромату та поживної цінності цій страві. Ці плоди просто прикрасять десерт своїм букетом вітамінів та корисних речовин. Такий витвір мистецтва вдало доповнить щедре використання цукрової пудри. Тому не витрачайте часу на вибір десерту така смакота заворожить вас і ви будите готувати її знову і знову.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

150г

Sto Pudiv Corn Flour 500g

25г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6шт

Vash Tsukor Sugar 10kg

175г

Meggle Cuisine Chef Culinary Ultra-pasteurized Dual Creame 25% 1l

300мл

Orange

1шт

Strawberries

225г

Preparation steps

01

Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром та вистелити пергаментом дно (23 см.) розбірної глибокої форми для випікання або 2×23 см. мілкої форми. Просіяти разом пшеничне та кукурудзяне борошно.

02

Покласти до чаші цукор, додати яйця і збивати міксером до блідого кольору та густої сметаноподібної консистенції, щоб при піднятті вінчика на поверхні залишався слід.

03

Обережно домішати половину борошна за допомогою великої металевої ложки. Половину вершкового масла налити навколо чаші по краю і обережно змішати, добавляючи, решту борошна та масла.

04

Налити до підготованої форми (або 2 форм) і випікати 35-40 хвилин (або ж 25-30 хвилин для мілких форм), поки пиріг добре підніметься, набере золотавого кольору і почне відставати від стінок форми. Для охолодження викласти на решітку.

05

Збити вершки, цукор та апельсиновий сік за допомогою вінчика до утворення м’якої піни. Домішати апельсинову цедру. Відкласти 5 полуниць для прикрашання, решту ягід порізати скибочками.

06

Розділити пиріг на два коржі (або взяти два коржі, випечені в окремих формах), між ними викласти збиті вершки і порізану полуницю. Прикрасити верх відкладеною полуницею, посипати цукровою пудрою та подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min