
Суп із бараниною і капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
600 г.
Cabbage
800 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
4 зубчики
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Bay Leaf
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити і порізати середніми шматочками.
02
Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.
03
Капусту нарізати невеликими смужками.
04
Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.
05
Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.
06
Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.
07
Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.
08
Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.
09
Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.
10
Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)