
Гарбуз, фарширований солодким пловом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
2 кг
Steamed Rice
200 г
Homemade Butter
70 г
Raisins
200 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
150 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г
Spice Cinnamon Ground
5 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C градусів. Рис відварити до напівготовності. Промити рис холодною водою..
02
Родзинки добре промити окропом. Яблуко помити, очистити, видалити серцевину, нарізати скибочками. Додати до рису родзинки, кедрові горішки, яблуко. Додати до цієї суміші сіль, корицю і цукор.
03
Масло розтопити. Полити маслом рисову суміш і добре перемішати. Гарбуз помити.
04
У гарбуза зрізати верх і відкласти кришку. За допомогою ложки і ножа витягти з гарбуза насіння. Поставити гарбуз на 30 хвилин у духовку. Після цього наповнити гарбуз начинкою з рису і накрити відкладеною кришкою.
05
Поставити гарбуз у будь-яку форму для духовки, щоб він твердо стояв. Запікати близько 40 хвилин. При подачі викладати плов на тарілку, разом з м'якоттю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores