
Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона
Як тільки поспіваає гарбуз, як тільки приходить його пора, відразу ж хочеться якомога швидше приготувати його. Причому найрізноманітнішими способами. Так, щоб це вийшло смачно і незвично. Якщо вам не хочеться кавунової каші або пирога, тоді спробуйте приготувати смачну домашню запіканку. Вона порадує вас своїм дивовижним ароматом кориці з лимоном, ще як тільки ви відкриєте дверцята духовки. Ну а коли відріже шматочок, то її ніжний легкий смак полонить вас остаточно. Здавалося б, така легка і проста страва із звичайних інгредієнтів, але якщо правильно їх об'єднати, то можна створювати свято в домі хоч кожен день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Terra Brand M Semolina 800g
300 г.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Hokkaido Pumpkin
750 г.
Salt Egypt
за смаком
Baking Soda 500g
5 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Spice Cinnamon Ground
3 г.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з цукром (половиною) і сіллю в пишну піну. Жовтки збити з цукром. Гарбуз очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. З лимона зняти цедру.
02
Жовтки змішати з просіяним борошном, ваніллю і содою. Додати гарбуз і довести до однорідної суміші. Додати до гарбузової маси білки, цедру і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores