
Груші «Рішельє»
Іноді дуже хочеться якогось десерту, наприклад, після вечері. Адже, тільки уявіть собі, ви після ситної вечері сидите за переглядом улюбленого телесеріалу чи телепрограми, тримаєте в руках гарячий чай і ... І щоб такого приготувати солоденького на десерт? Не раз задавалися таким питанням багато господинь нашої країни. Ми вам у цьому завжди раді допомогти. Представляємо вашій увазі десерт з такою незвичайною назвою груші "Рішельє". Готується такий десерт не дуже довго і не дуже складно. Але смак десерту вийде дивовижним, м'яким, ніжним. Груші та абрикоси нададуть особливого аромату страві. Тому сьогодні ввечері ви будете сидіти з гарячим чаєм і шматочком десерту груші "Рішельє".
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
1 кг
Steamed Rice
300 г
Homemade Butter
75 г
Almond
60 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Pineapple Apricot
450 г
7 Flour 1kg
10 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180 градусів. Зварити рис до готовності, додати 50 г м'якого масла. Мигдаль розмолоти в блендері або кавомолці і додати до рису. Груші помити, очистити, нарізати скибочками, видалити серцевину.
02
Абрикоси помити, видалити кісточки, подрібнити в блендері до стану пюре. Глибокий вогнетривкий посуд змастити маслом, присипати борошном і покласти в нього половину рису з мигдалем. Потім покласти шарами груші та абрикосове пюре. Покрити все рештою рису з мигдалем.
03
Жовтки розтерти з цукром, а білки збити в легку піну. Обидві маси перемішати і покрити цим рис. Запікати близько 15 хвилин у духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores