Вівсяні кекси - Image

Вівсяні кекси

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вважається, що овес - злак, що надає силу і витривалість. Недарма один із видів вівсяних пластівців отримав свою назву від імені міфічного героя-богатиря стародавньої Греції - Геркулеса. Наявність у складі вівсяних пластівців легкозасвоюваних білків дозволяє вважати їх дієтичним продуктом, хоча їх калорійність не так вже й мала. Маючи у своєму складі цілий ряд найважливіших вітамінів і мікроелементів, володіючи багатьма корисними властивостями, вівсяні пластівці є незамінним продуктом. У запропонованому рецепті рекомендується використовувати їх як інгредієнт для випічки кексів. Смачні, корисні, приготовані з простих, доступних продуктів вівсяні кекси, без сумніву, сподобаються Вашим домашнім.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

250 г

Aro Powdered Sugar 250g

15 г

Homemade Butter

30 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл

Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g

250 г

Smok Pumpkin Seeds 150g

40 г

Dobryk Baking Powder

5 г

Litniy Med Honey 750g

40 г

Preparation steps

01

Розігріваємо духовку до 250 градусів.

02

Змащуємо форму для випікання вершковим маслом.

03

Висипаємо борошно і цукор у велику миску. Додаємо масло. Руками перемішуємо борошно з маслом до однорідного стану.

04

Додаємо молоко, постійно перемішуючи.

05

Додаємо пластівці та вимішуємо суміш до утворення однорідного та легкого тіста.

06

На столі розкачуємо тісто завтовшки 4 сантиметри. Склянкою або чашкою витискаємо кекси.

07

Викладаємо в форму, зверху посипаємо насінням та випікаємо в духовці близько 12-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Вівсяне печиво без борошна

Вівсяне печиво без борошна

4

1 h