Горіховий торт зі згущеним молоком - Image

Горіховий торт зі згущеним молоком

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Існує кілька варіантів приготування горіхових тортів. Товчені горіхи можна додати в тісто, а можна - в крем. Є рецепти, за якими ними пересипають коржі. У запропонованому рецепті горіхи як інгредієнт використовують лише для прикраси торта: верхній корж, змащений смачним масляним кремом зі згущеним молоком, у відповідності зі своєю фантазією прикрашають тертим шоколадом і горіхами. Причому, горіхи можна вибрати будь-які: волоські, арахіс, фундук або мигдаль. Ще одна особливість цього рецепту в тому, що в крем додають мак. Спробуйте: дуже смачно.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

300 г.

Homemade Butter

200 г.

Boiled Condensed Milk

200 г.

Poppy

20 г.

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

50 г.

Almond Nuts 150g

70 г.

Preparation steps

01

Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.

02

Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.

03

Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 h