
Лимонний пиріг з вершками
Якщо Ви – любитель лимонної випічки, то перед пропонованим десертом встояти точно не зможете. Освіжаючий вершковий пиріг «лимонник» з приємною цитрусовою ноткою і кисло-солодким смаком має оригінальне виконання і яскравий зовнішній вигляд. Родзинка пирога – у ароматній лимонної начинці, що представляє собою збиті вершки з цедрою і соком лимона. Вона обволікає ніжний бісквітний корж як вуаль. Особливо популярний цей лимонний пиріг у Європі: у місцевих кафе його подають з кулькою ванільного морозива і солодким соусом. Виливши лимонну начинку в випечену основу, покладіть зверху тонкі дольки лимона по всій поверхні. Прикрасьте цей кулінарний шедевр гілочкою свіжої м'яти і подавайте до столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
175 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
40 г.
Homemade Butter
75 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
175 г.
Chicken Egg C0 1pc
7 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Preparation steps
01
У одного яйця відокремити жовток від білка. Білок збити в піну. Просіяне борошно, цукрову пудру, розм'якшене вершкове масло, жовток, трохи води (10 мл) змішати до однорідного стану.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 200. Дістати тісто, розкачати, викласти у форму, змастити білком і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.
03
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати сік, цедру і вершки. Ще раз добре збити.
04
Духовку розігріти до 180. Вилити начинку на випечену основу. Поставити в духовку і випікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores