
Кугель з рибою
Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, схожа із запіканкою, а вірніше сказати: що являє собою щось середнє між запіканкою і пудингом. Інгредієнти для приготування кугеля можуть бути самими різними. Кугелі можна розділити на солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, рибою, сиром і овочами. Приготуйте кугель з рибою. Риба для цього рецепта підійде будь-яка. Довіртеся своєму смаку. Перед запіканням рибу попередньо відварюють. Заливкою будуть служити яйця, збиті з вершками. Поєднання в запропонованому рецепті риби і картоплі перетворює кугель з рибою в самостійну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Packed Onion from 3kg
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю і цибулю очистити, промити. Розігріти духовку до 180°C.
02
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на розігрітій сковороді з маслом, до злегка золотистого кольору.
03
Відварену рибу подрібнити. Картоплю нарізати тонкою соломкою.
04
У миску вбити яйця, додати сіль і перемішати. У суміш додати вершки і збити.
05
Змастити жароміцну форму маслом. Викласти шарами картоплю, потім обсмажену цибулю, посолити і поперчити, подрібнену рибу, цибулю і картоплю.
06
Викладені шари залити сумішшю з яєць і вершків. Поставити в духовку і запікати 45 хвилин при температурі 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores