Грецький пиріг з м'ясом - Image

Грецький пиріг з м'ясом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої ​​господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.

Ingredients

Тісто листкове

1 кг.

Фарш

500 г.

Сир

300 г.

Сир бринза

300 г.

Кріп

20 г.

Петрушка

20 г.

Цибуля зелена

20 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Яйця

2 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.

02

Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.

03

Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Грецький пиріг з м'ясом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua