Чіабата на молоці - Image

Чіабата на молоці

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Втілення майстерності найкращих кулінарів світу чіабата – неймовірно смачний і дуже ароматний плоский італійський хлібець. Його особливість – в гармонійному поєднанні хрусткої золотистої скоринки і ніжної пористої м'якушки. Чіабата має прісний, не властивий для хліба, смак. Вона відмінно підійде для приготування бутербродів і сендвічів, оскільки вигідно підкреслює смак і аромат використовуваних інгредієнтів. З'явившись у вісімдесятих роках, рецепт «сільської аристократки» (саме так називають благородну чіабату) дещо удосконалився і став користуватися шаленою популярністю далеко за межами батьківщини. Пропонуємо і Вам проникнутися колоритом Італії і приготувати чіабату на молоці.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Дріжджі сухі

7 г.

Молоко

30 мл.

Олія оливкова

30 мл.

Вода

200 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Борошно просіяти, додати дріжджі, молоко і сіль. Воду підігріти. Додати до сухої суміші оливкову олію і воду. Довести тісто до однорідної консистенції і надати форму хліба.

02

Накрити тісто серветкою або рушником і залишити на 100 хвилин в теплому місці. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти хліб на деко, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Чіабата на молоці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua