Шоколадний пудинг - Image

Шоколадний пудинг

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Популярний у всьому світі пудинг часто називають англійською кашею із сокири. І не дивно: його дійсно готують із продуктів, які потрапили під руку. Тому є у цієї страви одна чудова властивість: її практично неможливо зіпсувати. Раніше винахідливі британські господині пекли те, що зараз називають пудингом, із продуктів вчорашньої трапези. Часи дещо змінилися, рецепт вдосконалили, і зараз в нашій свідомості пудинг більше асоціюється із ніжним і повітряним десертом. І тут ми з Вами погодимося: Вашій увазі неперевершений шоколадний пудинг. Щоб мрії стали реальністю, Вам потрібен лише шоколад, цукор і яйця. І вуаля – прекрасне частування до приходу гостей готово.

Ingredients

Шоколад темний

160 г.

Цукор

60 г.

Шоколад молочний

60 г.

Яйце куряче

4 шт.

Preparation steps

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Кубики молочного шоколаду покласти на дно форми. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром, білки збити в стійку піну.

02

Додати шоколад у жовтки, додати білки і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Вилити яєчно-шоколадну суміш у формочки і поставити в духовку. Запікати пудинг близько 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Шоколадний пудинг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua