Шоколадний флан - Image

Шоколадний флан

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Неймовірно ніжний десерт флан – солодка візитна картка Парижа. Він в широкому асортименті представлений в кращих французьких кондитерських. Протягом довгих трьох століть ці ласощі користується шаленою популярністю і любов'ю у ласунів усього світу. А у французів так взагалі – коронна страва, яку традиційно подають не тільки до святкового столу, а й до сімейного чаювання. Особливість десерту (або чим він так підкорив мільйони сердець) в тому, що після випікання начинка залишається рідкою, а тому при першому ж укусі так і норовить витекти. У нашому випадку – це спокусливий шоколадний соус. Однак будьте уважні: після вживання шоколадного флану може розвинутися невиліковна фланозалежність.

Ingredients

Шоколад чорний

200 г.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

80 г.

Яйце куряче

5 шт.

Борошно пшеничне

20 г.

Preparation steps

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати флани близько 7-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min