
Тістечко «Великоднє яйце»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
1 банка
Preparation steps
01
Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину. Потім нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).
02
Треба приготувати бісквіт. Яйця збити з цукром (150 г.). Додати борошно, перемішати.
03
Деко (приблизно 20х30 см.) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
04
Тепер необхідно приготувати суфле. Вершки збити з цукром (100 г.), розмішати з молоком. Додати желатин, перемішати. Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.
05
На остиглий корж викласти суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 5-6 годин.
06
Потім за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.
07
З персиків зрізати верхівку, що буде підходити за розміром (це символізуватиме жовток). Викласти "жовтки" на "яйця".
08
Порада. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом. Якщо ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч. л. розпушувача або 1 ч. л. гашеної соди.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)