Салат «Цезар» по-марокканськи - Image

Салат «Цезар» по-марокканськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Марокканська кухня унікальна, адже завдяки активній взаємодії із зовнішнім світом вона стала неповторною комбінацією кулінарних традицій арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. У зв'язку з цим вона заслужено вважається однією з найрізноманітніших і колоритних в світі. Національні страви Марокко настільки вишукані і пікантні, що навіть самий звичайний салат або, припустимо, суп вразить Вас багатою палітрою смаків. Пропонуємо переконатися в цьому самостійно, приготувавши салат «Цезар» по-марокканськи. Настільки незвичне виконання класичного «Цезаря» припаде до душі справжнім поціновувачам смаку. Родзинка салату – в його пікантній кисло-солодкій заправці з оливкової олії, меду і лимонного соку.

Ingredients

Філе куряче

480 г.

Салат

200 г.

Олія оливкова

20 мл.

М'ята

40 г.

Лимон

70 г.

Хліб

200 г.

Мед

30 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Змішати оливкову олію, сік лимона і мед. Половину соусу відкласти для заправки. Куряче філе посолити і замаринувати в соусі. Потім обсмажити і нарізати шматочками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

02

Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці (при 210 градусах). Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 h 30 min