
Салат з буряка, кмину і апельсинів
Цей цікавий салатик складається з таких інгредієнтів, які можуть здатися Вам зовсім не поєднуваними. Але лише на перший погляд. Солодкий буряк відмінно підкреслює цитрусову кислинку апельсина. Не дивлячись на «різнополюсність» смаків, продукти чудово гармонують і гармонія ця особлива, неповторна. Але це далеко не всі секрети божественного смаку цієї прекрасної закуски. Пікантність додає вишукана заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і ароматної спеції кмину. Зверніть увагу, запечений в духовці буряк на відміну від вареного має більш виражений смак, а також ніжну, оксамитову, але не водянисту текстуру. Це дуже важливо для такого делікатного салату з рідким соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Orange
400 г.
Warsaw Salad
200 г.
Eco Roman Cumin 15g
5 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Буряк помити, загорнути у фольгу і поставити в духовку. Запікати близько 2 годин.
02
Охолодити буряк, очистити і нарізати соломкою. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores