
Ананасова шарлотка
Як відомо, шарлотка, - це швидкий пиріг з яблуками. Саме вони є начинкою в класичному варіанті цього пирога. Вперше шарлотку почали готувати у Франції. Хоча старовинний рецепт був запозичений у англійців. І все таки, і перші, і другі готували пиріг саме з яблуками. Шарлотка досить популярна, тому що її дуже просто готувати. Навіть якщо ви раніше нічого не випікали, ви запросто можете почати свій кулінарний шлях з цього десерту. Ваші рідні будуть приємно здивовані, тим більше якщо прикрасити випічку ананасами, які теж внесуть свою смакову лепту в цю страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з половиною цукру, жовтки також розтерти з половиною цукру. Змішати білки з жовтків в загальній мисці. Окремо просіяти борошно, додати до білків і жовтків в миску. Консистенція тіста повинна бути як густа сметана.
02
Форму для випікання змастити маслом, викласти нарізані на шматочки яблука і ананаси. Зверху фруктів викласти тісто, розподілити по всій площі форми.
03
Розігріти духовку до 180°C, протягом 40 хвилин випікати шарлотку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)