Латкес з яблук - Image

Латкес з яблук

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук. Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.

Ingredients

Яблука

500 г

Борошно

100 г

Лимон

30 г

Цукор

15 г

Кориця

3 г

Розпушувач

5 г

Масло вершкове

30 г

Яйце

2 шт.

Preparation steps

01

Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.

02

Вичавити сік з тертих яблук.

03

Яблука змішати з лимонним соком.

04

Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.

05

Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.

06

Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.

07

При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Латкес з яблук – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua