
Курячі рулетики в беконі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Auchan Bavarian Raw-smoked Bacon 150g
100 г.
Kaiser Bun
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Bakalland Walnut Kernels 200g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.
03
Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.
04
У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.
05
Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)