Холодний огірковий суп - Image

Холодний огірковий суп

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Назва супчику говорить сама за себе і вдало зможе втамувати спрагу посеред жаркого, пекучого літнього дня. Зелений огірочок в поєднанні з кислинкою соковитого лимона, духмяним злегка різким часничком, служить вдалою основою для такого компонента як смачний, легкий йогурт. Ця страва запросто втамує ваш голод та здивує своїми смаковими властивостями. Звичайно ж огірок – це санітар нашого організму. Він є просто королем дієтичних страв, та завсідателем легких перекусів. Крім того всі знають, що на стравах з використанням цього овоча дуже добре худнеться, а такий смачний, поживний супчик може слугувати вдалим початком дієтичного харчування. Тому якщо ви втомилися від важкої, калорійної їжі та літньої спеки такий супчик зможе допомогти вам на раз-два.

Ingredients

Огірки

5 шт.

Часник

2 зуб.

Йогурт без добавок

200 г

Лимон

100 г

Олія оливкова

1 ст. л.

Карі

1/2 ч. л.

Перець

1/2 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Огірки очистити від шкірки і насіння. Залишити кілька скибочок для прикрашання.

02

Часник разом з огірками подрібнити в блендері.

03

Потім додати йогурт, лимонний сік і сіль. Поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Сильно нагріти в сотейнику оливкову олію, додати каррі і перець, відразу ж зняти з вогню.

05

Розлити суп по тарілках, полити олією і одразу подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодний огірковий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua