Фруктово-капустяний салат - Image

Фруктово-капустяний салат

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.

Ingredients for the recipe

Peeled Sunflower Seeds
100.10 - 144.00

Peeled Sunflower Seeds

per 1 kg

Ingredients

Peeled Sunflower Seeds

30 г.

White Cabbage

200 г.

Grape

200 г.

Orange

200 г.

Litniy Med Honey 750g

20 г.

Johnprince Apple 70+

140 г.

Lemon

30 г.

Preparation steps

01

Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.

02

Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min