
Томатний крем-суп із макаронами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oscar Peeled Whole Tomatoes in Own Juice 400g
850 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
100 г.
Onion
150 г.
Garlic
2 зубчика
Carrots
100 г.
Basil in Pot
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і часник дрібно нарізати.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Базилік порізати.
04
У каструлі обсмажити на олії цибулю і часник. Потім додати моркву і трохи обсмажити.
05
У каструлю додати помідори разом з соком і тушкувати 5-7 хвилин.
06
Додати зелень, трохи посолити, поперчити, тушкувати 2-3 хвилини. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи кип'яченої води.
07
Суп збити блендером.
08
Відварити окремо макарони до готовності. Воду злити.
09
Суп перелити в каструлю, додати макарони, перемішати і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)