
Шоколадне печиво з пивом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
280 мл.
7 Flour 1kg
550 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
180 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
80 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Homemade Butter
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
200 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Пиво налити в ківш, додати грам 80 коричневого цукру. Довести до кипіння, зняти з вогню і залишити остигати.
02
Змішати борошно, сіль, розпушувач, залишок коричневого цукру, какао-порошок і цукрову пудру.
03
Потім розтопити вершкове масло і влити його до сухої суміші. Добре перемішати.
04
Далі додати окремо яйця і перемішати, яєчний жовток, знову перемішати.
05
Шоколад розламати на невеликі шматочки.
06
Влити остиглий пивний сироп, додати шматочки шоколаду, знову ретельно перемішати. Накрити тісто і прибрати в холодне місце на 3 години.
07
Випікати печиво в духовці, при температурі 200°С, близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)