
Щі з грибами по-монастирськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Borovychok Dried Porcini 100g
30 г.
White Cabbage
300 г.
Packed Potatoes
250 г.
Barley Groats
100 г.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 шт.
Bay Leaf
4 шт.
Preparation steps
01
Гриби і перлову крупу замочити в теплій кип'яченій воді в різних ємностях. Перлову крупу замочити на 1 годину, гриби - на 3-4 години.
02
Злити воду з грибів, промити гриби, перекласти в каструлю, залити свіжою водою, поставити на вогонь, додати трохи солі, відварити. Відварені гриби витягнути з каструлі, дрібно нарізати, повернути в каструлю з бульйоном.
03
Цибулю з морквою очистити, дрібно нарізати. Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, розтопити, обсмажити цибулю з морквою протягом 5 хвилин. Додати 1 ст. кип'яченої води, тушкувати протягом 10 хвилин. Готові овочі додати в каструлю з супом.
04
Картоплю очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками, капусту нашаткувати.
05
Перлову крупу відварити в окремій каструлі до готовності.
06
Збільшити вогонь до середнього під каструлею з супом, всипати перловку, картоплю, капусту, додати сіль і перець за смаком, перець горошком і лавровий лист також всипати в суп. Варити до готовності капусти і картоплі.
07
При подачі розлити по тарілках, додати сметану і посипати зверху зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)