
Мус із курячої печінки з коньяком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
450 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
70 мл.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
70 мл.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
5 г.
Homemade Butter
120 г.
Spice Cumin Ground
5 г.
Preparation steps
01
Печінку нарізати середніми шматочками. Розігріти сковороду на вогні, покласти 2 ст. л. вершкового масла, розтопити, викласти на сковороду печінку і подрібнену зелену цибулю. Обсмажувати протягом 2-3 хвилин, перекласти в блендер.
02
Налити в сковороду коньяк, готувати, поки об'єм не зменшиться до 3 ст. л. Після чого, перелити його в блендер.
03
Також в блендер додати вершки, всипати спеції, подрібнити до однорідної маси.
04
Додати в блендер залишки вершкового масла кімнатної температури, повторно збити.
05
Перетерти масу через сито, за смаком додати сіль і перець. Викласти в банку, накрити пергаментом, поставити в холодильник на 2-3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)