Курячий суп із пельменями - Image

Курячий суп із пельменями

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

1 кг.

Akvulya Still Water 2l

2 л.

Onion

1 шт.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

5 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Dried Mint

за смаком

Preparation steps

01

Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.

02

Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.

03

Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min