
Швидкий пиріг із сьомгою (рецепт для мікрохвильової печі)
Тісто для рибного пирога може бути листковим або дріжджовим. Наш варіант - це пиріг з рибою заливний. Такий пиріг зручно запікати в мультиварці або мікрохвильовці. Рибу необхідно вибирати з жирних сортів, тоді начинка буде незвичайно соковитою. Сьомга - один з найбільш вдалих варіантів. Крім того, в сьомзі міститься мелатонін - речовина, яка сприяє омолодженню й оздоровленню клітин людського організму, а також збереженню міцного сну. Даний пиріг дуже смачний, ситний і простий у приготуванні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
90 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
180 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
150 г.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
0,4 кг.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baking Soda 500g
3 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
30 г.
Preparation steps
01
Спочтаку потрібно приготувати тісто. Для цього змішати до однорідності 2 яйця, 6 ст. л. борошна, 1 склянку молока, 150 г. майонезу та щіпку соди.
02
Потім вилити половину тіста в змащену олією форму, покласти шматочки філе сьомги, посолити, поперчити.
03
Далі залити залишками тіста. Запікати в мікрохвильовій печі при потужності 1000 Вт 15 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)