
Англійські великодні булочки
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
600 г.
Frutex Anachips Pineapple Chips 20g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Eco Ground Nutmeg
0.5 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
1.25 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Homemade Butter
4 ст. л.
Salt Egypt
1 ст. л.
Preparation steps
01
Борошно розтерти з вершковим маслом, додати дріжджі, спеції, цукор, сіль і подрібнені сухофрукти. Влити збите з яйцями тепле молоко.
02
Замісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку і залишити на 1 год.
03
Виліпити з тіста круглі булочки діаметром приблизно 5 см., помістити на деко і злегка притиснути. Зробити зверху хрестоподібні надрізи. Залишити на 45 хв. Змішати 2 ст. л. борошна з 5 ст. л. води, перекласти в кулінарний мішок і нанести на надрізи. Випікати 20 хв. при 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)