
Сабджи з картоплі і зелені
Відома й всіма улюблена страва рагу присутня практично в кожній кухні світу. Ось, наприклад, в Індії рагу (як і втім, всі овочі в будь-якому вигляді) називають «сабджи» і готують його виключно з овочів і бобових, тушкованих у власному соку. Сабджи був би не сабджи, якби не любов індійців до прянощів і гострих спецій. Як Ви здогадалися, у складі рагу на індійський манер головну роль відіграють традиційні приправи – асафетіда, коріандр, куркума, карі. Як то кажуть: чим гостріше – тим смачніше. Але справа навіть не в кількості доданих приправ, а в їх різноманітності. Якщо ж Ви не любитель занадто пряних страв, використовуйте меншу кількість спецій або замініть їх на Ваші улюблені і перевірені.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
6 шт.
Onion
1 шт.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Preparation steps
01
Помити, очистити і нарізати картоплю кубиками.
02
На середньому вогні підігріти масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити.
03
Додати до картоплі всі спеції і обсмажувати до коричневого кольору.
04
Додати води, накрити кришкою і тушкувати до готовності на середньому вогні.
05
Посипати посіченою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)