
Простий бісквіт
Насправді бісквіт - це не найпростіша випічка. Якщо занадто збити яйця, збивати їх разом, виставити занадто високу температуру духовки або занадто рано дістати з духовки, то бісквіт у вас може вийти. Але якщо дотримуватися всіх нюансів приготування і враховувати вищевказані фактори, то все обов'язково вийде! А вже там ... Прикрашати і промащувати бісквіт можна майже чим завгодно. Він чудово підійде для більшої кількості бісквітних тортів. Можна також додати трохи какао, бурякового соку, куркуми та інших харчових нешкідливих барвників і у вас будуть яскраві, різнокольорові бісквіти.
Ingredients
Борошно пшеничне
200 г.
Цукор
200 г.
Масло вершкове
50 г.
Яйце куряче
3 шт.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Окремо збити білки з частиною цукру і жовтки з цукром і розм'якшеним маслом до стану піни. Обережно їх з'єднати і перемішати. Просіяти борошно і додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 40-50 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores