
Самбусики
Арабська кухня вміє дивувати, і рецепт самбусиків тому підтвердження. Араби вживають усі різновиди м'яса, крім свинини. Але традиційно, основою цієї страви є бараняче м'ясо. Хто не вживає таке м'ясо, можуть замінити будь-яким іншим, на свій смак. Незвичайні "арабські пиріжки" з начинкою із фаршу і сиру наситять вас вдосталь. Що ще може об'єднати дві абсолютно різні національності, як не бажання смачно і ситно попоїсти?! Пропонуємо прямо зараз зануритися в кулінарний світ східних країн, приготувавши хрусткі пиріжки з начинкою. Східна казка у вас на кухні може початися миттєво, і триватиме від початку приготування до апетитного поїдання дивовижної випічки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Minced Pork
300 г.
Onion
1 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Kiliya Balkan Brynza 45%
3 ст. л.
Garlic
2 зубчика
Parsley 70g
30 г.
Homemade Butter
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати дрібними шматочками. Подрібнити 2 зубчики часнику. Змішати все з фаршем.
02
Обсмажити фарш на рослинній олії. Поки готується начинка, підготувати наступні інгредієнти: петрушку посікти, сир фета і бринзу нарізати на дрібні шматочки.
03
В остиглий фарш додати сирну масу (раніше нарізану). Посипати чорним перцем. Ретельно змішати.
04
Борошно просіяти на поверхню. Додати вершкове масло і соняшникову олію по 50 г. Сюди піде 5 ст. л. води. З цих інгредієнтів вимісити тісто і залишити на 10 хвилин.
05
Розкатати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки (діаметр 10 см.). Викласти в них фарш і закріпити краї вилкою. Готові самбусики помістити на пергамент і збризнути олією. Випікати в розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores